Despre noi

Povestea noastra

Taverna Racilor este un proiect marca Raci.ro si s-a nascut din dorinta de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor si totodata de a facilita consumul preparatelor pe baza de raci.

Taverna Racilor

Chic, elegant, pretentios

Taverna Racilor expune un concept vizual deosebit. Prin unicitatea sa, restaurantul nostru promoveaza viziunea unei case rustice, de mici dimensiuni, ce radiaza frumusete si intimitate, in stilul anilor '40, intr-o atmosfera chic, eleganta, poate putin pretentioasa, dar evident imbietoare.

Meniu inedit

Taverna Racilor este locul ideal, in care poti incerca preparate pe baza de raci si nu numai, pregatite de bucatari cu experienta, dupa retete inedite. In meniul restaurantului se regasesc produse proaspat si atent preparate, printre care, raci fierti asezonati cu condimente specifice, pui de balta pane, creveti, midii si multe altele.

Toata priceperea si pasiunea pentru gatit a bucatarilor nostri va fi reflectata in gustul deosebit al preparatelor Tavernei Racilor.

Taverna Racilor Mobila

Taverna Racilor Mobila
Pentru a fi tot mai aproape de clientii nostri...

Taverna Racilor Mobila este un nou concept, ce isi propune sa promoveze cultura consumului de raci, in cadrul cat mai multor evenimente, targuri sau sarbatori. Vom incerca in acest mod sa fim cat mai aproape de clientii nostri, si de consumatorii de raci in general, pentru a facilita acestora, consumul preparatelor noastre.

Bon Appetit!
top

Comanda catering

Te vom contacta in scurt timp!
×