Povestea noastra

Povestea Noastra

Cum am inceput?

“Stau la o masă simplă, pe un scaun din lemn, în pavilionul de la Taverna Racilor şi privesc spre terasă prin uşa deschisă. Clienţii extrag cărniţa albă din cuirasa fiartă. Tramvaiele circulă pe Buzeşti, maşinile claxonează, pietonii se grăbesc spre casă. De pe trotuar, urcând trei trepte de lemn, oricine poate ajunge pe terasă. Aici miroase a raci fierţi, a scoici fierte. Aburul pluteşte peste mese, pe sub umbrele, şi se risipeşte în aerul străzii. Sunt Paul Nicolau, omul cu racii, şi vreau să vă spun povestea afacerii mele.”

Chic, elegant, pretentios

Taverna Racilor expune un concept vizual deosebit. Prin unicitatea sa, restaurantul nostru promovează viziunea unei case rustice, de mici dimensiuni, ce radiază frumusețe și intimitate, în stilul anilor ’40, într-o atmosferă chic, elegantă, poate puțin pretențioasă, dar evident îmbietoare.
 
Preparatele noastre

Meniu inedit

Taverna Racilor este locul ideal, în care poți încerca preparate pe bază de raci și nu numai, pregătite de bucătari cu experiență, după rețete inedite. În meniul restaurantului se regăsesc produse proaspat și atent preparate, printre care, raci fierți asezonați cu condimente specifice, pui de baltă pane, creveți, midii și multe altele.

Meniul Nostru

Descopera cele mai gustoase si sofisticate preparate din peste, gatite de cei mai iscusiti bucatari

Rezervare

Rezerva o masa la unul dintre restaurantele Taverna Racilor din intreaga tară