Franciza

O afacere de succes!

Construieste-ti o afacere PROFITABILA cu

FRANCIZA TAVERNA RACILOR

Povestea Racilor

Incepe la Bucuresti, in 2011 si apoi dezvoltata cu multa pasiune si implicare, pe o piata neexploatata, trecand prin mai multe etape de dezvoltare pana la conceptul actual. Drumul parcurs : de la targuri cu profil pescaresc pana cand s-a nascut Taverna Racilor a fost unul plin de provocari, ce ne-a ajutat sa fim unici acum.

Detinem toata expertiza necesara pe piata de peste si fructe de mare, pentru a o putea scala la nivel national, astfel ajungand sa se bucure toata Romania de gusturile unice oferite de preparatele noastre.

Concept unic si prietenos dat de atmosfera de familie, mancare delicioasa si retete autentice, Taverna Racilor este prezenta in Bucuresti si Iasi, iar in urmatoarea perioada ne propunem sa deschidem 35 de locatii la nivel national.

Astazi, Taverna Racilor defineste un concept integrat, unic , retete autentice, oferind rapid preparatele clientilor nostri intr-un sistem de siguranta alimentara maxima. Sanatatea voastra este la noi pe masa.

Grație volumului vânzărilor și selecției atente a produselor, meniul compus din peste si fructe de mare are una dintre cele mai accesibile oferte de prânz/cina existente, satisfăcând zi de zi cu succes nevoile gastronomice sanatoase ale clientilor nostri.

Suntem importatori directi de peste si fructe de mare, avand depozit propriu la Giurgiu, realizat cu o investitie de peste 3,5 milioane Euro. Detinem Piata de Peste in Bucuresti si Piata Online Fishtodoor, astfel bucurandu-ne clientii cu produsele noastre si in casele proprii.

AVANTAJELE FRANCIZEI

Antreprenorii ce doresc sa dezvolte o afacere de tip restaurant pescaresc beneficiaza know how-ul francizorului, experienta de vanzari in domeniu si cunoasterea pietei, fiind un model de afacere cu recuperarea investitiei rapida. Modelul simplu de franciza iti va aduce rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

5 motive sa devii francizat Taverna Racilor rapid, profitabil si unic

1. Sistemul de franciza este unul dintre cele mai simple din industria restaurantelor, cu implementare rapida , concept unic si trendy in crestere rapida si recuperarea investitiei in termen relativ scurt;

2. Traditionalul concept de restaurant pescaresc este integrat intr-un restaurant full- service in care preparatele se transforma in delicii culinare unice pentru clienti;

3. Taxe competitive si diferite fata de piata existenta a francizelor;

4. Concept foarte apreciat de catre toate generatiile ce ne trec pragul, in Romania;

5. Procesul de recrutare francizat este rapid si simplu, experienta anterioara nefiind un criteriu eliminatoriu pentru viitorul francizat.

Modelul de franciza

Taxa unica de intrare in francize: 7500 Euro

Redeventa lunara: 1500 euro fixa, pentru primele 10 francize implementate

Contributie lunara la marketing: 1% lunar

Investitie initiala: 40.000 Euro - 110.000 Euro, in functie de suprafata locatie si dotarile existente la momentu preluarii.

Ce oferim

Suport, expertiza si experienta pentru o afacere de succes:

- Asistenta in identificarea si contractarea locatiei potrivite pentru restaurant;

- Suport in proiectarea si amenajarea locatiei;

- Programe de pregatire pentru echipa francizatului;

- Suport continuu, inainte si dupa implementare;

- Materie prima la preturi foarte avantajoase, fiind importatori directi de peste si fructe de mare;

- Manual operational si de brand;

- Campanii de marketing la nivel national.

Profilul francizatului

Daca ai spirit antreprenorial, ambitie, gandire comerciala, CAPACITATE FINANCIARA si esti pasionat de gastronomie, te asteptam sa fim parteneri. Procesul de franciza este simplu si rapid.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre oportunitatea unica de a deține o franciza Taverna Racilor, completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de managerul de dezvoltare retea francize, cat de curand:

Formular pentru franciza Taverna Racilor

Toate câmpurile de mai jos sunt obligatorii, vă rugăm să le completați pe toate.