Taverna Racilor – Oyster Bar Victoriei

DESPRE NOI

Calitate la superlativ

Povestea de ,,pe lac” continuă în una dintre cele mai sofisticate și renumite locații din București, acolo unde preparate cu specific pescăresc te așteaptă. Oyster Bar Victoriei este localul care îmbină superlativul gustului de stridii cu designul minimalist și elegant al elementelor decorative ce îl conturează. Pentru tine, Taverna Racilor te așteaptă în noua locație pentru a savura un deliciu din lumea nemărginită a peștilor.

Design în tonalități cromatice minimaliste

Designul localului este definit de elemente simple de modernism, minimalismul arhitectural fiind principal în decor. Ales cu atenție deplină, întreg mobilierul este destinat ție, pentru ca în momentul petrecut la Oyster Bar Victoriei, să simți eleganță deplină, confort și siguranță.

Meniu diversificat pentru toate gusturile

Îmbinăm utilul cu plăcutul și îți oferim o locație de vis, unde să poți savura preparate cu specific aparte, să guști cele mai impresionante băuturi și creative cocktailuri. Ne dorim să ai parte de mese cu totul briliante odată ce alegi ca locație finală Oyster Bar Victoriei by Taverna Racilor.

Ce poți savura la Taverna Racilor Oyster Bar Victoriei?

Ca specific, STRIDIILE definesc întreg conceptul localului, primul restaurant de acest tip din România. Însă, pentru iubitorii de pește, bucătării au în meniu și preparate cu pește și fructe de mare, delicatese culinare gata să fie savurate de îndrăgiții clienți.

POVESTEA NOASTRA

Un nou capitol marca
#tavernaracilor

Oyster Bar Victoriei by Taverna Racilor este o continuare a poveștii de ,,pe lac”, locul în care peștele și fructele de mare sunt preparate la superlativ, gustul fiind de o prospețime nemaiîntâlnită. Noul local ce are ca specific STRIDIILE îți oferă oportunitatea de a savura un preparat cu totul apetisant, într-un decor de vis, elegant și modern.

Telefon:

0741 715 356

Orar:

Luni-Duminica: 11:00 - 23:00

Adresa:

Strada Ion Oteteleșanu 3B, București 010143

Waze

Strada Ion Oteteleșanu 3B, București 010143

PREPARATELE NOASTRE

Meniu inedit

Taverna Racilor este locul ideal, în care poți încerca preparate pe bază de raci și nu numai, pregătite de bucătari cu experiență, după rețete inedite. În meniul restaurantului se regăsesc produse proaspat și atent preparate, printre care, raci fierți asezonați cu condimente specifice, pui de baltă pane, creveți, midii și multe altele.

Meniul Nostru

Descopera cele mai gustoase si sofisticate preparate din peste, gatite de cei mai iscusiti bucatari.

Rezervare

Rezerva o masa la restaurantul nostru Oyster Bar.

De asemenea poți comanda preparatele noastre și la domiciliu!